Publicat el 20/05/2022

Els dies 6, 7 i 8 de maig, el municipi va acollir el campionat territorial de Barcelona, que va comptar amb la representació de les caldenques Júlia Enrique, Jana Vinardell i Carla Escrich

 

 

 

Caldes d’Estrac va ser el municipi escollit per la Federació Catalana de Patinatge Artístic per a acollir el campionat territorial de Barcelona de les categories júnior i sènior.
Un total de 66 patinadors i patinadores de diferents municipis de la demarcació de Barcelona es van trobar a la vila els dies 6, 7 i 8 de maig per a viure una de les competicions més esperades.

Les caldenques Júlia Enrique, Jana Vinardell i Carla Escrich hi van participar, fent una fantàstica representació del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac i del municipi.
En concret, la medallista mundial Carla Escrich va aconseguir la primera posició en la categoria sènior, superant la medallista mundial Clàudia Aguado i obtenint una plaça al Campionat de Catalunya.
Pel que fa a la categoria júnior, la Júlia Enrique va fer-se amb la quarta posició i va obtenir una plaça al Campionat de Catalunya i la Jana Vinardell va aconseguir la vint-i-sisena posició en el seu primer any competint en aquesta categoria.
La primera posició de la categoria sènior masculina va ser per a Kilian Gomis del Club de Patinatge Artístic Ripollet i entrenador del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac. «Des del consistori, volem felicitar les tres esportistes per les seves grans actuacions. Moltes gràcies Júlia, Jana i Carla per situar Caldes d’Estrac en el punt més alt del patinatge artístic català», afirma la regidora d’Esports, Elena Díaz.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari