Publicat el 15/11/2021

Els dies 19, 20 i 21 de novembre, esportistes d’arreu del món s’aproparan al municipi per a preparar les properes competicions d’àmbit estatal i europeu

El Club Esportiu Dynamic, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsarà els propers dies 19, 20 i 21 de novembre un winter camp de karate al municipi.

Durant tres dies, el professional Sensei Jonathan Tineo impartirà un curs tècnic i específic per a preparar les properes competicions de l’any. En aquest sentit, el passat juliol, el Club Esportiu Dynamic i Eurostage ja van promoure un curs similar al municipi que va acollir prop de 300 persones d’una trentena de països diferents.

Aquest cop, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac cedirà les instal·lacions del pavelló municipal perquè els esportistes puguin treballar, entrenar i preparar els propers campionats d’àmbit estatal i europeu.

«Al municipi, sempre estem oberts a col·laborar amb propostes que promoguin l’esport i els hàbits saludables. A l’estiu, la convenció va anar molt bé. Esperem que aquesta nova edició d’hivern també sigui un èxit», explica el regidor d’Esports, Joan Baró.

Per a més informació, es pot enviar un correu a wintercampbarcelona@hotmail.com.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari