-Caldes al dia-. Sessió pública informativa, a càrrec de l´alcalde, Joaquim Arnó | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/02/2013

L´alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, oferirà divendres 15 de febrer, a partir de les 7 h de la tarda a La Fabriqueta (Equipament), una nova sessió pública informativa per explicar els veïns i veïnes del municipi els aspectes cabdals de la gestió que realitza el govern municipal.
La sessió  tractarà, entre altres temes, el vessant econòmic de la gestió municipal. L´alcalde explicarà el pressupost municipal per l´any 2013, aprovat el passat mes de desembre, així com la congelació de les ordenances per l´any en curs. També es tractaran altres temes com la TV per cable, les aportacions a l´escola Sagrada Família, el nou sistema de recollida de residus sòlids que s´implementarà properament i alguns aspectes destacats de l´aparcament fotovoltaic.
Aquesta serà una nova sessió pública de les que organitza el govern municipal, de forma periòdica, per a informar els veïns de les actuacions que es duen a terme des del consistori. En el transcurs d´aquestes sessions, que estan obertes a totes la ciutadania, l´alcalde és l´encarregat d´exposar els temes a tractar i respondre els dubtes, suggeriments, peticions i/o aportacions que realitza el públic.


www.caldetes.cat

Deixa un comentari