Publicat el 05/10/2017

La Mostra gastronòmica al carrer, es farà aquest divendres a Arenys de Mar, a partir de les 8 de la tarda al mig de la Riera

La 22a edició de les jornades gastronòmiques del Calamarenys comencen de manera pública aquest divendres amb la Mostra Gastronòmica del Calamarenys que es farà al mig de la Riera a la nova part coberta.

Calamarenys ja es present als fogons dels dinou establiments que hi participen i que proposen el calamar com a protagonista destacat de les seves cartes durant tot el mes d’octubre.

Aquest dijous es fa la presentació de tot el programa d’activitats relacionades amb el Calamarenys atès que no només es planteja com una proposta gastronòmica sinó també una acció de promoció turística.
L’inici del Calamarenys ha tingut un acte previ proposat per l’Associació de Restauradors d’Arenys de Mar que ha volgut homenatjar a tots els voluntaris que han col·laborat en aquestes jornades des de mitjan dels anys 90.

La Mostra gastronòmica al carrer es una de les novetats d’enguany. Es farà divendres, al mig de la Riera, a partir de les 8 de la tarda. Hi participen 9 dels restauradors que s’han adherit a les jornades i les seves receptes es podran tastar i menjar en un espai acompanyat de música.

Un dels objectius de la regidoria de Turisme per aquesta edició de Calamarenys ha estat ampliar l’oferta de serveis i activitats complementàries que justifiquin i facin atractiva una estada a Arenys, coincidint amb les jornades gastronomiques. En aquest sentit s’han elaborat un paquets oferta de cap de setmana amb establiments hotelers i activitats per poder realitzar a la vila.
Més informació: http://www.arenysdemar.cat/document.php?id=33890

Deixa un comentari