Publicat el 10/10/2022

El moviment promou la transformació dels pobles través de la planta amb flor, arbrat i espais verds

 

 

 

Aquest passat divendres es va celebrar, a Tarragona, la gala de lliurament de l’11a edició del moviment Viles Florides, on hi participen més de 160 pobles i ciutats de Catalunya i Andorra.

El projecte Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que vol mostrar i afavorir la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Cabrils renova, un any més, la distinció de Vila Florida amb tres Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà.
El regidor de Medi Ambient, Pere Cos Carreras, fou el representant de l’Ajuntament de Cabrils a l’acte que va comptar amb la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà Roura.

Des de l’Ajuntament animem a seguir amb el compromís amb els espais verds, cuidar el patrimoni vegetal del nostre poble i fomentar el respecte al medi ambient.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

 

Deixa un comentari