Cabrils, reconegut per la seva òptima gestió dels residus municipals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/05/2012

L’Agència Catalana de Residus i el Fòrum Estratègia Catalana de Residu Zero han reconegut el municipi de Cabrils com un dels municipis que s’ha distingit per desenvolupar una òptima gestió dels residus municipals, acostant-se als objectius del residu zero.


Ambdós ens, dependents del Departament  de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, van reconèixer el municipi de Cabrils com un dels municipis de Catalunya que va assolir millors resultats en la recollida selectiva durant l’any 2010, en el marc del II Fòrum de l’Estratègia Catalana Residu Zero, celebrat a Barcelona a principis del mes de maig.


L’Ajuntament, per la seva part, es mostra agraït pel reconeixement rebut, fruit de la tasca duta a terme els darrers anys des del consistori, però també de la imprescindible i necessària col·laboració de la ciutadania en la consecució d’aquest objectiu. L’Ajuntament segueix treballant en la mateixa línia, potenciant per aquest 2012 l’augment del percentatge de residus recollits de forma selectiva i disminuint, per tant, els residus que acaben a l’abocador o incinerats.

Deixa un comentari