Publicat el 04/05/2018

El 5 i 6 de maig se celebra la 4a Fira Cabrils Professionals, que reuneix el teixit empresarial del municipi i on tenen l’oportunitat de donar a conèixer els seus projectes i productes als consumidors

Des de 2015, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils organitza la Fira Cabrils Professional, amb la que es vol donar recolzament als industrials i autònoms de Cabrils, i potenciar les seves relacions per fer créixer els seus negocis. Cabrils Professional vol ser una eina per dinamitzar l’economia del municipi.
Fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat dels autònoms i emprenedors és un dels objectius de Cabrils Professional. Es volen facilitar les possibles col·laboracions entre professionals, industrials i emprenedors dins el municipi. És per això que s’aposta per una fira proactiva, dinàmica i participativa, que ve precedida per un sopar networking que apropa la relació i coneixement entre els professionals. L’experiència de les edicions anteriors ja ha donat com a resultat col·laboracions i sinergies entre diverses empreses del municipi.

La fira del diumenge 6 de maig estarà presidida per l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Isabel Tamboleo. I comptarà amb la presència del Sr. Miquel Àngel Martínez, President del Consell Comarcal del Maresme, de la Sra. Alícia Rodríguez, Consellera delegada de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme i un diputat de la Diputació de Barcelona. Tots ells seran els encarregats de cloure la fira.

Cabrils Professional permet als visitants conèixer les empreses i els serveis que s’ofereixen al municipi. Cada any augmenta el nombre de persones que s’apropa a visitar la fira i descobrir de primera mà l’oferta professional de què disposen a tocar de casa.

Programa de Cabrils Professional. L’activitat consta de dues parts:
-Un sopar amb formació i Networking la nit de dissabte 5 de maig, dirigit als professionals, industrials i emprenedors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinergies i establir possibles col·laboracions entre empreses del municipi. Com explica la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo “el que es pretén és augmentar la xarxa de contactes dels professionals que hi participen, que es coneguin entre ells i, per què no, que s’iniciïn col·laboracions, tal com ha succeït en les edicions anteriors”.

-La segona part del programa és pròpiament la fira, que es fa el diumenge 6 de maig, de 10 a 14 hores, en la qual els diferents professionals del municipi (autònoms, empreses i emprenedors) poden donar a conèixer les seves activitats, interactuant i potenciant la seva activitat en el seu entorn més proper, el propi Cabrils. Així, els visitants, particulars i professionals interessants a conèixer quines empreses i serveis es troben al municipi, tenen una oportunitat immillorable per poder descobrir-los de primera mà i en un mateix espai.

Com ja és habitual, durant la fira es fa un espai de Taula Rodona en la que els diferents expositors presenten i parlen dels seus productes i a on es dona resposta, gràcies a la participació d’altres professionals, als dubtes i inquietuds d’emprenedors i professionals que vulguin compartir les seves experiències.

 

 

Deixa un comentari