Publicat el 15/05/2015

Cabrils tindrà, a partir del dia 18 una nova línia de Bus, la C6, que farà el recorregut Cabrils- Barcelona, Barcelona-Cabrils amb parades a Vilassar de Dalt. Aquesta línia comptarà amb 4 autobusos d’anada i 4 de tornada, dos al matí i dos a la tarda en hores punta.
Es tracta d’una gran novetat pel municipi, ja que fa temps que es feia necessari disposar a Cabrils de transport públic que arribés directament a Barcelona. Fins ara, els ciutadans veien limitada la seva mobilitat en transport públic, ja que havien d’agafar un bus que els portés fins a Vilassar de Mar per fer ús del tren que va cap a Barcelona. Aquesta millora en la connexió amb Barcelona suposarà, sens dubte, un gran avantatge pel municipi en general i, per descomptat, pels veïns que a diari han de desplaçar-se a Barcelona per motius de feina, per exemple.

D’altra banda, i per tal de millorar a nivell global les connexions en transport públic, l’Ajuntament de Cabrils i Transports de la Generalitat  han autoritzat una ampliació d´horaris de la línia C12 entre Cabrils-Vilassar de Mar i Vilassar de Mar-Cabrils, augmentant la freqüència d’autobusos que ara passaran cada 20 minuts, quant fins ara ho feien cada 40 minuts.


El transport públic, assignatura pendent
Cabrils, poble de muntanya, situat a 3 kilòmetre del mar ha patit sempre limitacions pel que fa als mitjans de transport disponibles per als ciutadans. El tren, situat a Vilassar de Mar, obliga als ciutadans a fes ús dels autobusos locals. Per la seva banda, l’accés a l’autopista es fa a través de Vilassar de Dalt.


 

Deixa un comentari