Publicat el 25/02/2022

Els dies 13, 14 i 15 de maig Cabrils organitzarà la primera edició de la Vila del Llibre al municipi

 

 

Aquest dijous al vespre al Museu de Cera de Barcelona va tenir lloc la presentació del calendari de festivals literaris de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya per al 2022.
Una de les novetats d’aquesta edició és la participació, per primera vegada, de Cabrils dins d’aquesta Xarxa, essent el primer municipi de la comarca en organitzar una Vila del Llibre.

La Xarxa de Viles del Llibre és el circuit literari més gran del país, amb una proposta de programa unificada, però descentralitzada en diferents territoris de parla catalana.
En aquesta edició de 2022 hi participen 7 territoris de Catalunya (L’Escala, Sitges, Cabrils, la Rambla de Barcelona, Malgrat de Mar, Cervera i Piera) i un de les Illes Balears (Manacor).

Aquesta primera edició de la Vila del Llibre a Cabrils tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de maig en diferents punts del casc urbà i comptarà com a fil conductor de l’esdeveniment els feminismes i la visibilització de les dones dins de tot el sector de la literatura.

El comissari d’aquesta primera edició serà el periodista i escriptor cabrilenc Francesc Ponsa i Herrera i un dels actes centrals d’aquest festival literari serà la Taula d’escriptores del Maresme, així com el Mercat d’editorials.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari