Publicat el 31/07/2017

El municipi convoca del 18 al 21 d’agost la 30a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un punt de trobada multitudinari al voltant dels plats, vins i caves més representatius de la comarca.

L’edició d’enguany, la que fa 30, comptarà segons expliquen els organitzadors de la proposta, amb més d’una seixantena d’estands i unes xifres que superen els 15.000 visitants anuals.

Durant els quatre dies de durada, la Mostra de Cabrils es converteix novament en un punt de referència de la gastronomia comarcal, potenciant amb la seva proposta una fusió entre aromes, sabors i música que amenitzaran les nits.

La 30a Mostra se celebrarà els dies 18, 19, 20 i 21 d’agost de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit al recinte de l’escola L’Olivera de Cabrils, i comptarà amb més d’una seixantena d’estands entre els quals s’inclouen 16 de restauració i cinc de vins i caves amb DO Alella. Les nits, a més, estaran amenitzades amb sessions de jazz en viu amb Blue Gin Jazz. I en acabar la Mostra començarà el ball que s’allargarà fins a  la matinada.

D’altra banda, entre les principals novetats de la trentena Mostra destaquen les sessions de showcooking, on diversos restauradors faran demostracions de la seva cuina en directe elaborant diferents plats. En concret, Paula Alòs, guanyadora de Masterchef Junior; ‘Els aromes de Cabrils’, a càrrec del xef Albert Ortiz del restaurant AXOL i una demostració de tall de pernil ibèric, a càrrec d’especialistes pernilers i amb la col·laboració de l’empresa Sierra Morena de Vilassar de Mar.

Durant els dies de la Mostra, els assistents també podran assistir a l’exposició ’30 anys de Mostra Gastronòmica’, en col·laboració amb el Museu Municipal.

Per altra banda, enguany també s’ha apostat per utilitzar plats, gots, coberts i tovallons biodegradables, i s’ha dissenyat una copa especial commemorativa del 30è aniversari que es podrà adquirir dins del mateix recinte.

Com en darreres edicions, durant la Mostra s’habilitarà el servei de trenet gratuït, que funcionarà des de les 7 de la tarda fins a les 3 de la matinada.

 

Deixa un comentari