Publicat el 20/05/2017

La tradicional pedalada de muntanya de Cabrils comptarà amb dos recorreguts, de 26 i 43 quilòmetres. Una part dels diners de les inscripcions anirà en benefici de l’ONG Fisios Mundi.

Aquest diumenge 21 de maig se celebrarà al parc de la Serralada Litoral la 23a edició de la Cabrilenca BTT, la pedalada de muntanya de Cabrils organitzada per la Secció Ciclista Cabrils ‘La Concòrdia’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils.

Segons també informa el consistori cabrilenc, la pedalada comptarà amb dos recorreguts, un de 26 quilòmetres i un de 43, per tal que hi puguin participar tant ciclistes professionals com aficionats que vulguin gaudir d’un matí d’esport en un entorn natural. Ambdós circuits combinaran trams de pista amb altres trams amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d’uns 800 i 1450 metres respectivament. Cadascun d’aquests circuits estarà marcat i comptarà amb voluntaris ubicats a determinats punts del recorregut. Pel que fa a la sortida, serà des de l’aparcament de Can Botella i arrancarà a les 8.45 h per sortides preferencials i a les 9 h per la pedalada no cronometrada.

Les inscripcions estan limitades a 900 participants, es poden realitzar directament des de la pàgina web de la Cabrilenca BTT i el preu inclou la participació en la pedalada, esmorzar (amb alternativa per a vegetarians i celíacs, que hauran d’indicar-ho al moment de realitzar la inscripció), obsequi commemoratiu, participació en el sorteig d’obsequis dels patrocinadors, assegurança, avituallament i assistència sanitària.

Els organitzadors destaquen que la Cabrilenca BTT és “una trobada esportiva, no competitiva” que busca ser fidel a la finalitat amb la qual va començar: “promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya”.

Una de les principals particularitats de la Cabrilenca BTT és el seu caràcter solidari, i és que cada any es recapten fons per a diverses iniciatives altruistes. Enguany, es destinaran cinquanta cèntims de cada inscripció a l’ONG Fisios Mundi, una organització que té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins del camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides.

Deixa un comentari