Publicat el 04/02/2019

 Les inscripcions per a participar-hi estaran obertes fins el dissabte 23 de febrer o arribar als 1200 inscrits

El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d’una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.

Fidels a l’estil que is’intenta donar a la Cabrilenca, s’han buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-se de pistes i zones concorregudes, esperant us agradin i sorprenguin.

Al final de la caminada hi haurà lliurament d’un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que siguin celíacs, caldràindicar-ho  al fer la inscripció i us prepararan esmorzar específic per a vosaltres.
Més informació a l’apartat “inscripció” de la web: http://cabrilenca.blogspot.com/2015/11/inscripcio.html

Preu de les inscripcions
A partir del 14 de gener:
– Inscripció adult: 16,00€
– Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 13€
– Inscripció infantil <= 12 anys (nascuts a partir de l’any 2007):11€
Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l’esmorzar.

El preu inclou avituallaments, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada (esmorzar apte per a celíacs) i samarreta tècnica commemorativa.
Al fer la inscripció, es podrà seleccionar la talla de la samarreta commemorativa.

El dorsal i la samarreta s’haurà de recollir el diumenge 24 abans de començar la Cabilenca (de 7:00h a 8:00h) al “village” (pàrquing de Can Botella, Carrer Hort de les Monges, Cabrils):
– La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
– La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h.
També es pot recollir el dorsal i la samarreta al “village” el dissabte 23, de 17:00h a 19:00h

Respecte al medi ambient:

Per tal de minimitzar l’impacte del plàstic i envasos al medi ambient, per primera vegada a la Cabrilenca, als avituallaments no hi haurà gots. S’ha de portar cantimplora i es podrà reomplir.

Aportació solidària:
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l’objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d’ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

 

 

 

 

Deixa un comentari