Publicat el 09/06/2017

Elisenda Huidobro, del Club d’Agility Cànic, va repetir èxit acompanyada pel seu gos Drac.

Els passats dies 27 i 28 de maig el recinte firal de Madrid, IFEMA, va acollir el Campionat d’Espanya d’Agility en el marc de la celebració de fira 100X100 Mascota.

Segons també informa l’Ajuntament de Cabrera de Mar, en aquesta competició, la cabrerenca Elisenda Huidobro, acompanyada pel seu gos Drac, va aconseguir fer-se amb la tercera posició en la categoria medium, repetint d’aquesta manera l’èxit que ja va aconseguir dos anys enrere, quan va obtenir la mateixa posició.

Huidobro forma part del Club d’Agility Cànic i ja fa una dècada que practica aquest esport. En Drac, un cocker americà, és el seu tercer gos en competició. Tots dos van ser seleccionats en dues ocasions per tal de participar del campionat del món. Al campionat d’Espanya hi participaven al voltant de 100 gossos.

L’agilitat canina o agility és una pràctica esportiva en la què un guia dirigeix un gos en un recorregut a través d’una sèrie d’obstacles. L’objectiu és que l’animal finalitzi el traçat de la manera més neta i en el menor temps possible. El guia no pot tocar en cap moment ni el gos ni els obstacles.

Deixa un comentari