Publicat el 18/08/2022

Les persones escollides aleatòriament per a contestar l’enquesta, que es realitza presencialment, rebran prèviament una carta informativa

 

 

 

Des del 2010 la Generalitat realitza anualment l’Enquesta de Salut de Catalunya per a disposar d’informació essencial per conèixer l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i l’ús dels serveis sanitaris de la població.
En aquesta ocasió  Cabrera és un dels municipis seleccionats per a dur a terme una part de les 5.000 enquestes presencials que es duen a terme durant aquest procés. Així que és possible que els pròxims dies alguns veïns i veïnes siguin contactats per a prendre part de l’Enquesta de Salut de Catalunya.

Per a garantir l’autenticitat de l’actuació, les persones que han estat prèviament seleccionades de manera aleatòria rebran una carta informativa en la qual s’informa sobre l’enquesta i se li comunica que el telèfon 061 Salut Respon està a la seva disposició per aclarir dubtes o rebre més informació.

L’Enquesta consisteix en una entrevista personal que es realitza en el domicili de les persones seleccionades. Una persona enquestadora degudament acreditada pel Departament de Salut fa les preguntes amb l’ajuda d’un ordinador portàtil.

Per a ampliar informació al respecte podeu consultar el corresponent apartat al web del Departament de Salut aquí.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari