Publicat el 16/02/2024

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat una Jornada de networking per a un Maresme sostenible, jornada que ha precedit l’entrega de les certificacions Biosphere i dels Punts d’Informació Turística

 

 

De fet, el Maresme compta amb un centenar d’empreses, serveis i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat Biosphere, una certificació que guanya adeptes a la comarca any rere any i 61 Punts d’Informació Turística que exerceixen com a prescriptors del Maresme.

Les certificacions dels Punts d’Informació Turística són un distintiu que acredita empreses i serveis com a prescriptors d’informació. El programa neix de l’Oficina Tècnica de Turisme i Xavier Font, cap de l’oficina, l’ha qualificat de “molt potent perquè és la primera passa que busquem en un territori perquè les empreses siguin conscients del seu paper dins d’aquella destinació a l’hora de promocionar-la, donar informació turística i també conèixer quins són els altres actors d’aquell territori”, atorgant-li un valor afegit.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha rebut el diploma acreditatiu de la renovació de la certificació de qualitat del Punt d’Informació Turística, que acredita el punt d’informació del municipi per oferir un servei d’informació de qualitat.

Les següents accions previstes per part del consistori seran, en breu, la reobertura del punt i la consecució de la certificació Biosphere del Punt d’Informació Turística per a l’any vinent.

 

Redacció

 

 

 

Deixa un comentari