Publicat el 17/08/2017

La major part, al voltant dels 16.000 €, es dedica a projectes promoguts pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L’Índia, Bolívia o Haití són alguns dels països en els que es duen a terme els projectes de cooperació internacional que compten amb finançament municipal de Cabrera de Mar. Concretament aquest 2017 l’Ajuntament destinarà 27.500 € a aquestes actuacions en tres partides principals.

D’aquestes, la més significativa són els poc més de 16.000 € que van a parar a projectes gestionats des del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. En concret són quatre les propostes a les que es dedica l’aportació cabrerenca. Així es treballa en l’ampliació de l’educació a una colònia marginal de Tegucigalpa (Hondures); en la promoció de l’atenció primària de salut a Moçambic; en la inserció laboral dels joves del medi rural del departament de Foundiounge al Senegal i en la millora de la salut ocular de la població boliviana.

A més, també es realitza una aportació de 9.000 € a l’ONG Entreculturas per tal d’ajudar-la a mantenir el programa que desenvolupa a Haití. En concret des d’aquesta organització se li dona suport a famílies de cinc departaments haitians damnificades pel pas de l’huracà Matthew al 2016.

Finalment cal destacar que també es dediquen 2.200 € a la Fundació Vicente Ferrer. Aquests diners es destinen a projectes de desenvolupament de les comunitats rurals de l’estat d’Andrah Pradesh a l’Índia.

Deixa un comentari