Publicat el 14/07/2017

La proposta permet que les persones usuàries puguin recarregar els seus vehicles en diferents poblacions però amb una mateixa targeta

Cabrera de Mar és una població referent pel que fa a la recàrrega de vehicles elèctrics. Així ho exemplifica el fet de que el nostre hagi estat un dels primers municipis en impulsar el primer projecte d’interoperabilitat a Catalunya.
Aquesta iniciativa en forma d’associació ofereix la possibilitat a les persones de les poblacions inscrites de fer servir els diferents punts de recàrrega de diferents municipis fent servir una única targeta.

A aquesta novetat cal sumar d’altres actuacions que ens situen al capdavant de la implantació de la recàrrega de vehicles elèctrics com per exemple ser l’única vila d’aquesta associació que, tot i ser la més petita, disposa d’un Punt de Recàrrega Ràpida de Vehicles Elèctrics i de serveis d’enllaç estratègic entre les províncies de Barcelona i de Girona.

La implicació de l’Ajuntament de Cabrera de Mar en la difusió del vehicle elèctric feia que el passat 23 de juny el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Enric Mir, participés com a ponent a les primeres jornades orga­nitzades per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) sobre el Pla d’Acció per al Des­plegament d’Infraestructura de Recàrrega per als Vehicles Elèctrics (PIRVEC) 2016-2019.

 

Deixa un comentari