Publicat el 27/04/2021

Una festivitat que s’originà ara fa 12 anys gràcies a la voluntat de l’entitat local de diables Macabres, qui segueix donant força a aquesta celebració

Amb la voluntat de rememorar el nostre passat medieval i esotèric d’una manera lúdica i cultural, aquest proper cap de setmana Cabrera de Mar torna a celebrar la Festa de les Bruixes.
Enguany, en tot cas, la celebració es presenta en un format reduït, prescindint d’alguna activitat com ara la fira medieval i esotèrica o dels dinars populars, per tal de garantir el compliment de les mesures sanitàries vigents.
Tots els actes requereixen d’entrada prèvia, que es pot aconseguir a través del web: www.gaudeixcabrera.cat.

Pel que fa estrictament als actes dels quals podem prendre part, aquests inclouen propostes culturals com ara visites teatralitzades al Castell Burriac i un itinerari guiat per la Cabrera medieval a més de tres conferències que acollirà la Sala Nova: dues amb la bruixeria com a protagonista i una tercera sobre la figura del senyor de Burriac, Pere Joan Ferrer.
A més, els més menuts trobaran a la plaça de la Fàbrica dos contacontes també centrats en el passat del nostre municipi.

Pel que fa a la seva vessant lúdica destaca l’acte de foc, el Ball de les Bruixes, que tindrà lloc també a la plaça de la Fàbrica l’1 de maig amb el Rosegaescrots i la bruixa Isolda, en Marc Empaitabruixes, els diables Macabres i les figures de foc del nostre seguici.
Finalment també es pot prendre part dels dos jocs de pistes gamificats que podem trobar a través de la plataforma AdventuriQ.
Per a més informació podeu consultar el programa  al web:
http://www.cabrerademar.cat/fitxer/13687/CABRERA%20BRUIXES%20redu.pdf

 

 

Deixa un comentari