Publicat el 18/04/2018

L’objectiu d’aquest servei és evitar l’abocament indegut de restes vegetals fora o dins dels de contenidors i estalviar el desplaçament a la deixalleria

A partir del 23 d’abril, l’Ajuntament de Cabrera de Mar oferirà directament el servei de recollida porta a porta de les restes vegetals a tots els veïns que ho sol·licitin.
El servei es durà a terme 2 dies a la setmana i cada veí que ho sol·liciti podrà disposar de sacs numerats d’1 m3. El primer sac s’entregarà gratuïtament, mentre que per a la resta de sacs s’hauran d’abonar 7 € per unitat. La recollida del primer sac serà gratuïta, mentre que la recollida dels sacs successius tindrà un preu de 18 € / unitat.

L’objectiu d’aquest servei és evitar l’abocament indegut de restes vegetals fora o dins dels de contenidors i estalviar el desplaçament a la deixalleria, on només s’hi hauran de dur les terres, testos i plàstics. Les restes de jardineria i fracció verda recollides per l’Ajuntament seran tractades i es destinaran a fer compostatge, que després s’aprofitarà per adobar els jardins municipals.

 

Deixa un comentari