Publicat el 18/10/2022

Cabrera és un dels municipis catalans valorat amb tres flors per la seva qualitat paisatgística urbana

 

 

 

Vila Florida és un projecte de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) dirigit a impulsar la transformació de pobles i ciutats de Catalunya i Andorra mitjançant la potenciació d’espais verds urbans i enjardinats.
Així doncs, es remarquen els projectes municipals d’enjardinament i encarats a la millora de la qualitat de vida i del medi ambient que esdevinguin un exemple a seguir.

En aquest sentint, la nostra vila ha mantingut la seva alta classificació com a municipi de tres flors, després que el passat divendres Viles Florides entregués els premis d’enguany.
El reconeixement arriba tenint en compte els projectes que té l’Ajuntament de Cabrera de Mar, com les tasques de repoblació sostenible d’arbrat amb espècies autòctones, l’ampliació de zones verdes o la creació de nous jardins.

Per altra banda, de cara a la millora del medi ambient, el consistori ha engegat iniciatives com l’increment de l’ús de la caldera de biomassa, la instal·lació de nou enllumenat de baix consum i la creació de franges de protecció contra incendis a les urbanitzacions.

D’aquesta manera, des de l’organització de Viles Florides s’ha decidit mantenir l’alta valoració al nostre municipi, tot remarcant que els espais verds de Cabrera «demanden un tractament divers i específic del verd, els resultats visibles del qual són excel·lents».

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari