Publicat el 15/02/2023

Aquest divendres 17 de febrer comença un programa d’activitats que arribarà fins al 26 de febrer. Les disfresses, la música i la tradició tornaran a ser protagonistes de la celebració del Carnestoltes al nostre municipi

 

 

La celebració del Carnestoltes arrencarà a Cabrera de Mar el divendres 17 de febrer amb les rues de l’Institut Escola Pla de l’Avellà (a partir de les 10 h) i de l’Escola Sant Feliu (a partir de les 15.30 h). Ja a la tarda el centre de la celebració el trobarem a l’envelat municipal on, a les 17.30 h està programada una activitat d’animació per als nens i nenes a la qual seguirà el concurs de disfresses infantil i, ja a les 20.30 h, el concurs de disfresses d’adults i el ball de Carnestoltes a continuació amb el qual es tancarà la jornada.

La programació seguirà dilluns 20 de febrer amb l’espectacle musical “Tribut al Carnestoltes del món” a partir de les 17.30 h al casal de la gent gran El Castellet i dimarts amb el Ball de Momerotes (20 h a l’envelat municipal) i la Marxa Fúnebre que seguirà al ball.

La recta final arrencarà dimecres 22 de febrer amb la lectura del testament (a les 19 h a la terrassa de Can Martinet) a la que seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la Vella Quaresma. La Jornada es tancarà amb la missa d’imposició de cendra a les 20 h a l’església parroquial.

Encara podrem gaudir d’aquesta tradició al nostre municipi els dies 25 i 26 de febrer amb l’exposició d’antics reis Carnestoltes que trobarem a Can Benet de 12 a 14 h.

Trobareu les bases del concurs de disfresses al web:
Bases del concurs de disfresses del Carnestoltes 2023 (PDF, 524 kB)

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari