Publicat el 18/06/2015

A partir d’aquest estiu Cabrera de Mar disposarà d’un tram de platja destinat de forma preferent a persones amb mobilitat reduïda.
Gràcies a un acord entre l’Ajuntament i el Club Nàutic Cabrera de Mar, les persones amb mobilitat reduïda podran gaudir plenament tant de l’estada i el bany a la platja dels Vinyals com d’alguns esports nàutics amb el suport de monitors especialitzats.
La inversió realitzada per l’Ajuntament està destinada a convertir 50 m lineals de platja en un espai plenament accessible, amb els següents serveis: 15 places d’estacionament reservat a peu de platja; 60 metres de passeres que connecten l’aparcament amb els serveis, la vora del mar i el club nàutic; vestidors; dutxa adaptada; bany adaptat; bany assistit amb cadira amfíbia; zona d’ombra; escola de vela i esports nàutics; restaurant amb accés directe a les passeres per accedir a l’aigua.
Aquest projecte ha nascut arrel de les converses entre l’Ajuntament, el Club Nàutic i l’esportista amb mobilitat reduïda Álvaro Bayona, i pretén ser un referent que ajudi a sensibilitzar la societat i les institucions envers les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari