Publicat el 14/02/2024

Ahir, dimarts 13 de febrer, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va lliurar les certificacions Biosphere, distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç

 

 

Aquest distintiu Biosphere, acredita les bones pràctiques mediambientals i el compromís amb la sostenibilitat dels establiments que l’han merescut. L’entrega de les certificacions va tenir lloc a l’espai d’arts escèniques d’Alella i va ser precedida per una jornada de networking que va reunir més d’un centenar d’agents públics i privats de la comarca del Maresme, incloent-hi regidors, tècnics de turisme, representants de museus i empresaris del sector turístic.

En aquests moments, el Maresme compta amb un centenar d’empreses i destinacions amb el segell Biosphere, així com 61 Punts d’Informació Turística que actuen com a prescriptors per als visitants locals i forans.

La jornada va destacar la importància d’aquest distintiu, amb la presència de personalitats com la presidenta del Consorci Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, el cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació, Xavier Font, i el representant del Consell Comarcal a la Cambra de Comerç, David Antón Martínez. Tots van subratllar els avantatges que ofereix el Biosphere, com l’assessorament tècnic i les accions formatives i d’intercanvi per millorar les competències en àmbits econòmics, socials i mediambientals.

Ca l’Andreu i Vallmora: Doble Reconeixement a Teià
Teià pot presumir ara de tenir dos establiments reconeguts amb el distintiu Biosphere: el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (CEAV) i Ca l’Andreu, un allotjament turístic situat a la Riera.

Ca l’Andreu és una antiga torre d’estiueig d’estil modernista amb capacitat per a 8 persones, formant part del conjunt de les Cases d’en Godó, situada al tram superior del passeig de la Riera. Si en voleu saber-ne més coses, podeu consultar la notícia publicada aquí i seguir el seu compte d’Instagram.

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora inclou un jaciment arqueològic, un centre d’interpretació i acollida, i un celler d’època romana gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, el Masnou i Teià. Aquest complex ofereix una experiència única que explica la història de la viticultura i el comerç marítim des de l’època romana fins a l’actualitat.

Imatge: Elisabeth Castro, propietària de Ca l’Andreu, i Marta Ribas, representant del CEAV acompanyades pels organitzadors de l’acte.

 

Redacció

 

Deixa un comentari