Publicat el 19/09/2023

El bus C22 serà gratuït dijous i divendres, i el parc del Primer d’Octubre acollirà una festa infantil d’Educació Viària, divendres a la tarda

 

 

L’Ajuntament de Llavaneres continua amb les propostes de la Setmana Europea de la Mobilitat, amb el bus urbà gratuït, una iniciativa que vol promoure l’ús del transport públic, de la bicicleta i del patinet i potenciar itineraris a peu i espais segurs per als vianants.
La primera acció va ser el tancament del passeig de la Riera durant tot el dia de diumenge 17 de setembre. Per a aquesta setmana, hi ha previstes dues accions més: la gratuïtat del bus C22 i una festa infantil d’Educació Viària.

El C22 gratuït durant dos dies
Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, el bus urbà C22 serà gratuït els propers dijous 21 i divendres 22 de setembre. És una aposta de la Regidoria de Mobilitat pel foment del transport públic.

Festa infantil
Divendres 22 de setembre, de 16.30 a 20.30 hores, la Regidoria ha programat un seguit d’activitats infantils al parc del Primer d’Octubre per conscienciar els més petits dels beneficis d’una mobilitat sostenible.
Hi haurà inflables i un circuit d’Educació Viària amb karts a pedals. Aquesta activitat estarà dirigida per la Policia Local.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

Deixa un comentari