Burriac Atac. 7a edició d´aquesta Cursa nocturna de Muntanya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/06/2011

Burriac ATAC. Aquest any és la setena edició d’aquesta cursa nocturna que es farà el dissabte 3 de setembre i l’organitza el Centre Excursionista Vilassar de Mar. A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats con la de sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya.
El seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap, pujat i baixant muntanyes i fent el cim del castell de Burriac.
Enguany, es manté l’estructura del circuit, amb noves connexions, per incrementar els corriols de muntanya i consolidació de la Marrec ATAC!.
Us convidem a tots a gaudir al màxim d’aquests quasi 20 quilòmetres que us prometem trepidants, i si us ve de gust, a un bon bany quan arribeu.
Al final de la cursa hi haurà sopar, beguda, bossa d’obsequis, sorteig, entrega de premis i una petita festa que en farà tancar una bona nit de cursa.


Inscriure’s:
Les inscripcions s’obre té un cost de:
15 euros socis i sòcies del Centre Excursionista Vilassar de Mar.
20 euros Federat FEEC o superior, curses orientació i trialtó
25 euros per la resta de participants (els 5 euros de més són en concepte de l’assegurança temporal obligatòria).
De quedar dorsals disponibles el dia de la cursa, l’import d’inscripció serà de 40 euros per Federats FEEC o superior i Federats Curses d’orientació i 50 euros per la resta de participants.


Per fer la inscripció t’has de connectar a la web de la FEEC i fer una transferència bancària (d’import indicat anteriorment) indicant: BATAC+Cognom+Nom al compte del Centre Excursionista Vilassar, de la CAIXA  2100 0128 07 02000447406.
Les inscripcions de Marrec ATAC!, a Vilassar de Mar s’han de fer o a la botiga Corriol (Maria Vidal, 116) o Spiridon (Sant Artur, 69). I si ets de fora de Vilassar de Mar, fer la reserva per mail a
info@burriacatac.cat


Horarti sortida:
20 hores, Marrec ATAC!
21,30 hores  adults (homes i dones)
El dia de la cursa recorda venir amb una hora d’antelació per tal de poder recollir, sense problemes, el dorsal i el xip i poder escalfar amb tota tranquil·litat

Deixa un comentari