BTT Sanitària de Catalunya 2012, sortida de l’Hospital de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/05/2012

Dissabte 19 de maig el Consorci Sanitari del Maresme i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) celebren la BTT Sanitària 2012.
A les 9 hores tindrà lloc la sortida de la BTT Sanitària des de l’Hospital de Mataró. La pedalada consistirà en la realització d’un circuit senyalitzat i amb controls de pas, de dues voltes de 12 km (24 en total), per camins i pistes de terra de les rodalies de Mataró i Argentona, amb una dificultat entre mitjana i alta.
La BTT és una activitat esportiva que se celebra des de l’any 1992 i que des de fan uns anys forma part de les activitats programades dintre dels Jocs Col·legiats esportius Medijocs. Està organitzada per professionals del CSdM amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i la col·laboració de 40 treballadors del CSdM que actuen com a controls de pas i com a secretaria duent a terme tota l’activitat. L’edició del 2012 compta amb 150 participants inscrits.
La BTT vol promocionar l’esport amb l’exemple i promoure, des del col·lectiu sanitari, la incorporació d’hàbits esportius per la seva relació directa amb una millora de la salut. Aquesta modalitat vol ser una festa de l’esport oberta a metges, personal sanitari, familiars i amics.


Dades:
• Dia: 19 de maig de 2012.
• Hora: 7.30 – 8.30 benvinguda als participants.
          9.00 Sortida
• Lloc de sortida: Mataró – Circuit Hospital de Mataró.
Carretera de Cirera, s/n – 08304 Mataró (Maresme)
• Recorregut: 24 Km
Detall de la nova ruta de la BTT – Relació de way-points per aquells que disposeu de GPS.
L’aplicació WIKILOC, és un programa que us permet veure i seguir el recorregut de la ruta amb un Smartphone (Iphone, HTC o Samsung). L’aplicació WIKILOC es gratuita.
Es donarà una sortida única a tot/es els/les corredors/es, seguint un recorrregut de dues voltes d’uns 12 Km (24 en total) per camins i pistes de terra per les rodalies de Mataró i Argentona, de dificultat mitjana-alta, adequadament senyalitzada.
àcontrols de pas i es mesurarà el temps.
El temps màxim per fer el recorregut es fixa en 3 hores.
És obligatori la utilització de casc i bicicleta de BTT.
El punt de reunió serà l’Hospital de Mataró a les 7.30 hores on es rebran els inscrits.
L´organització no es farà responsable dels danys propis o a tercers ocasionats pels participants durant la prova.

Deixa un comentari