Publicat el 13/11/2017

La C-17 s’ha tallat aquesta tarda durant mitja hora a la Garriga per la caiguda d’un arbre a la via en sentit Barcelona

Els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 179 avisos des de la una de la passada matinada i fins a les quatre d’aquesta tarda per incidències relacionades amb el fort vent. Concretament, en les dues darreres hores, els bombers han atès 47 avisos, la majoria des de la demarcació de Girona, amb un total de 33 avisos.
Els avisos han servit per retirar arbres i mobiliari urbà caiguts.
Per la seva banda, el telèfon d’emergències 112 també ha rebut fins a dos quarts de cinc de la tarda 256 trucades pel vent intens, de les quals 53 s’han rebut del Barcelonès i 40 del Maresme.
Segons el Servei català de Trànsit, el fort vent huracanat dificulta des d’aquest migdia la circulació per l’AP-7 al tram de Figueres a La Jonquera (Alt Empordà) i a Amposta, l’N-II també de Figueres a La Jonquera i la N-260 de Figueres a Portbou (Alt Empordà).
La C-17 també s’ha hagut de tallar aquesta tarda durant mitja hora a la Garriga en sentit Barcelona per la caiguda d’un arbre a la via però poc després d’un quart de cinc només hi havia un carril tallat.
ACN Barcelona
Foto: Un camió s’ha encastat al marge de l’N-260 a Navata (Alt Empordà) després de sortir de la via pel fort vent aquest 13 de novembre del 2017.

Deixa un comentari