Publicat el 10/05/2017

El Festival avança al 10 de maig la venda d’entrades i es deslliga de la proposta de Músics en Residència, que tindrà programa propi.

El Festival d’Estiu tindrà canvis en aquesta tretzena edició. Es manté el calendari del mes de juliol (del 30 de juny al 15 de juliol), però s’avança al maig la difusió i la venda d’entrades. Enguany, el programa no incorporarà els concerts de Músics en Residència, com ha vingut fent des de l’any 2010. L’Ajuntament ha volgut separar les dues propostes musicals amb la voluntat de posar en valor i donar relleu a les estades musicals i als concerts de música clàssica, amb un programa propi de Músics en Residència, una proposta única a Catalunya que enguany se celebrarà del 17 al 22 de juliol.

A partir del 10 de maig es poden adquirir les entrades directament a l’Oficina de Turisme o bé a través d’Internet des del web del Festival www.festivalalella.cat i també des de www.codeticket.com. Les entrades es poden descarregar des del mòbil sense necessitat d’imprimir-les.

Blaumut, cap de cartell
Blaumut, un dels grups musicals més consolidat del panorama actual del pop català, presentarà el 8 de juliol als Jardins de Cal Marquès, el seu tercer disc Equilibri, un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència.

El Festival arrencarà el 30 de juny amb un concert gratuït al parc de Can Sors del grup Funkystep & The Sey Sisters, una formació especialitzada en diferents gèneres de la música negra.
El 7 de juliol, el Festival trasllada el seu escenari als Jardins de Cal Marquès amb The Gospel Viu Choir —una formació de 60 veus acompanyats de 5 músics d’excel·lent trajectòria internacional— i l’espectacle Reload, un gospel innovador i vital que busca la implicació del públic.

Alta Alella i Bouquet d’Alella
Seguint el camí iniciat fa quatre anys d’obertura a espais privats, el programa incorpora altres esdeveniments als cellers Alta Alella i Bouquet d’Alella. Cadascun d’ells oferirà un concert, amanit amb vi i gastronomia, i també espectacles per a tota la família. El divendres 14 de juliol, Marion Harper torna a Alta Alella i estrena escenari al Celler de les Aus: un glop d’aire fresc, per ballar i comprovar in-situ perquè és una de les artistes revelació.

El 15 de juliol el celler Bouquet d’Alella oferirà un programa doble amb les actuacions de Meritxell Neddermann & Ferran Savall i Rusó Sala. 

Els dos cellers també han programat activitats enogastronòmiques i familiars. A Alta Alella les propostes són la teatralització del conte El raïm inquiet i el xef sobre rodes Marc Badia amb la seva foodtruck Marc & CO. A Bouquet d’Alella han programat un taller de música familiar, un concert per a nadons i les propostes gastronòmiques del restaurant El Nou Antigó a Bouquet d’Alella.

Es pot consultar la programació i comprar les entrades al web www.festivalella.cat

Deixa un comentari