BK, Beques de Música Jove 2011, 7a edició | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/04/2011

Les Beques de Música Jove, és una de les accions dels plans locals de Joventut d’Alella, el Masnou i Montgat, i pretén donar suport als grups locals de música jove.


OBJECTIUS
Les regidories de Joventut promouen aquestes beques com a plataforma per donar suport a grups i nous talents locals que no són als circuits professionals.
Els objectius que volem aconseguir són:
– Contribuir a cobrir una part important de les despeses que suposa la producció artística d’un CD que pot ajudar als grups a entrar en circuits professionals
– Fer la màxima promoció del CD produït entre els circuits professionals.
– Facilitar la millora artística dels joves a través de la formació musical.
– Promoure la realització d’actuacions musicals dels grups o solistes locals.
Si ets una persona jove que té entre 14 i 35 anys, pots optar a les Beques de Música Jove, només cal que un dels membres estigui empadronat/da a Alella, el Masnou o Montgat.
Les beques estan obertes a qualsevol gènere musical inclòs de forma genèrica dintre de la música moderna, en qualsevol estil o tendència estètica.
Queden exclosos els grups o solistes que ja hagin realitzat enregistraments comercials, tant si és a través d’un contracte o amb serveis professionals de mànagers.
Descarrega’t  les bases i la fitxa d’inscripció a les Beques de Música Jove 2011 (formulari de Word o fitxa d’Adobe Acrobat)
Aquesta convocatòria és possible gràcies a la participació i col·laboració de joves músics d’Alella, el Masnou i Montgat.

Deixa un comentari