Big Mama juntament amb l’Original Jazz Orquestra i The Hat Hausen Elàstic Band protagonitzaran la segona nit del 21è Festival de Jazz d’Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/07/2012

TheHatHausen Elàstic Band inaugurarà, divendres 27, la segona jornada del Festival de Jazz d’Arenys de Mar amb un concert a la Balconada del Xifré quan passin trenta minuts de les nou del vespre. La Dixie Band oferirà un festival de sons de Nova Orleans, que ens acompanyaran en un recorregut lúdic a ritme de swing i amb l´alegria del dixie. El grup és una formació local sorgida a partir de l’Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella i la seva actuació respon al desig dels organitzadors d’ ”oferir l’oportunitat als músics locals de donar-se a conèixer dins el marc del Festival”, segons afirma Enric Pera, Tècnic de Cultura i un dels coordinadors de l’esdeveniment.
ConcertTheHatHausenElastic Band
Divendres 27 de juliol a les 21,30 hores. Lloc: Balconada de l’Edifici Xifré.
Entrada gratuïta


El segon concert, el mateix 27, serà el que oferiran la mítica cantant de blues catalana Big Mama acompanyada per la prestigiosa Original Jazz Orquestra del Taller de Músics.  Ens presentaran l’espectacle “Bluesin ´the Jazz” amb el qual retran homenatge tant a les Dames del Blues com als directors d´orquestra i músics que les acompanyaven, així com als artistes que van fer swingar el Blues a mitjans dels anys 30´s. Captivats per aquestes composicions i per aquesta vitalitat artística, la cantant Big Mama i l’Original Jazz Orquestra s’han associat sota la batuta del trompetista David Pastor per a reviure les grans veus d’aquestes dones que feien art a partir de fets quotidians, expressant els seus sentiments i vivències en la fusió entre jazz i blues. El concert s‘inclou dins la gira conjunta iniciada el 2012 per les sales i auditoris més importants de Catalunya. No és la primera vegada que la cantant Big Mama actua al Festival de Jazz d’Arenys de Mar. A l’edició de l’any 2010 ja va protagonitzar un concert que es va haver de traslladar al Teatre Principal a causa de la pluja que va caure aquella nit.
Concert Big Mama & Original Jazz Orquestra
Divendres 17 de juliol a les 23 hores al Pati de l’Edifici Xifré
.
Preu: 8 € entrada general. Preus especials per Amics del Festival de Jazz, Club TR3SC, Carnet Jove i socis Òmnium Cultural


El Festival està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i per l’Organització Cavalcada de Reis.

Deixa un comentari