Publicat el 24/02/2023

Amb aquest eix temàtic, vi i cinema, la Biblioteca Ferrer i Guàrdia oferirà diferents propostes al llarg del mes de març, que és el mes dedicat a la DO Alella

 

 

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella se suma un any més, i ja van onze edicions, a la cita anual amb la proposta de Biblioteques amb DO, una iniciativa que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques remarcant cada territori i dedicant un mes a cadascuna de les Denominacions d’Origen.
Enguany es posa l’accent en el món del vi i cinema. Amb aquest eix temàtic, la Biblioteca Ferrer i Guàrdia oferirà diferents propostes al llarg del mes de març, que és el mes dedicat a la DO Alella. També s’ofereixen propostes culturals vinculades amb el món del vi a diferents biblioteques del territori
.
En aquesta onzena edició s’han sumat a la iniciativa les biblioteques de Badalona, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Martorelles, Premià de Dalt, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia organitza cinc activitats que es desenvoluparan entre el 2 i el 31 de març: un club de lectura especial, un tast narrat, un taller, una hora del conte pensada per a l’ocasió i la presentació d’un llibre.

Més informació www.alella.cat/bibliotequesambdo

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari