Publicat el 25/09/2017

L’exposició ha estat creada en el marc de l’Any Puig i Cadafalch que commemora el 150è aniversari del naixement de l’arquitecte i polític maresmenc.

L’any 1867 naixia a Mataró un dels noms més reconeguts de la història i de la cultura catalanes: Josep Puig i Cadafalch. Coincidint amb la celebració de l’Any de Puig i Cadafalch, que commemora els 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la seva presidència de la Mancomunitat de Catalunya, l’Arxiu Comarcal del Maresme ha elaborat l’exposició “Puig i Cadafalch i el Maresme, una visió documental”. Ara ha arribat la mostra a Cabrera de Mar, concretament a la Biblioteca Ilturo, on es va inaugurar el passat dimecres 20 de setembre a les 19 h amb la presència del director de l’arxiu comarcal, Alexis Serrano.

L’exposició recull una selecció de material que destaca la relació de Josep Puig i Cadafalch amb la comarca natal a partir de documents i imatges procedents d’arxius maresmencs i en bona mesura inèdits. El seu llegat abasta des de les nombroses edificacions a Barcelona i al Maresme a restauracions com la de la Seu d’Ègara.

Deixa un comentari