Publicat el 11/07/2017

Durant tot el mes de juliol es poden portar oli, llet, llegum cuit i conserves

La Biblioteca  Ferrer i Guàrdia s’ha afegit a la iniciativa promoguda per les Biblioteques del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona per donar recolzament a la campanya solidària “La fam no fa vacances” de la Fundació Banc dels Aliments. Durant tot el mes de juliol, les persones que vulguin col·laborar poden dur els aliments a la Biblioteca.

Els productes que més es necessiten són: oli, llet, llegums cuits i conserves. Tot el material que es reculli durant la campanya es lliurarà al rebost de Càritas d’Alella, com a entitat receptora del Banc d’Aliments al municipi.
L’horari d’obertura al públic de la Biblioteca durant els mesos d’estiu és de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.30h, i divendres de 10 a 13.30h. Des de l’1 de juliol i fins al 30 de setembre, la Biblioteca no obre dissabte al matí.

La campanya, que promou cada estiu la Fundació Banc d’Aliments amb la col·laboració de institucions i entitats dels municipis, pretén aconseguir que les persones més necessitades de l’entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Més informació www.lafamnofavacances.org/

Deixa un comentari