Publicat el 26/05/2020

Es tindran en compte criteris de renda, acadèmics i de residència per adjudicar-les. El termini per optar-hi acaba el 24 de juny

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha publicat les bases per optar a una de les beques per finançar, totalment o parcialment, la matrícula de nou accés als estudis de grau que s’impartiran el curs vinent.  La convocatòria consta de 30 beques, i el termini per sol·licitar-les acaba el 24 de juny.

Els criteris de valoració dels candidats a obtenir beca es basen en factors socioeconòmics i d’expedient acadèmic, prioritzant els primers respecte els segons, i es valora la procedència geogràfica (amb puntuació per als residents a Mataró i, en menor mesura, a la resta de municipis del Maresme). Es vol reconèixer, així, la territorialitat del projecte, i l’esforç fet pels ciutadans mataronins en el projecte del TecnoCampus, impulsat per l’Ajuntament de la ciutat.

També es prioritzen aquells que optin per cursar estudis de grau de l’àmbit de les enginyeries, i s’afavoreixen les noies, entre les quals hi ha una manca de vocacions per a aquest tipus d’estudis.

En funció dels punts que assoleixin, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100% del preu de la de la matrícula, les cinc pel 75%, les deu beques pel 50% o les deu beques pel 25%.
Un cop obtinguda una d’aquestes beques, adreçades nous estudiants de grau, es renoven any a any, mentre duren els estudis, i sempre que no canviï la situació econòmica de la unitat familiar de l’estudiant.
El curs 2019-2020, el TecnoCampus ha atorgat un total de 71 beques a la matrícula de grau –entre noves adjudicacions i renovacions-, a les quals cal afegir les 17 beques a esportistes d’alt nivell perquè compatibilitzin esport i formació universitària.
Més informació sobre les beques :  https://www.tecnocampus.cat/ca/beques-tecnocampus

Deixa un comentari