Publicat el 20/02/2024

Aquesta sala, nou espai autònom, estarà ubicat al carrer d’en Vila i Vall-llebrera, al barri de Coll i Pujol i Sant Crist de Can Cabanyes

 

 

Per garantir la seguretat, els residents de Badalona tindran accés a aquesta sala mitjançant una aplicació, i estarà connectada amb el sistema de seguretat de la Guàrdia Urbana de Badalona, que supervisarà l’espai amb un circuit intern de càmeres.

Aquesta iniciativa ha estat presentada en una roda de premsa a càrrec de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia. L’alcalde ha destacat que aquesta sala d’estudi és el primer equipament nou que tindrà la ciutat en 9 anys, essent un pas significatiu en la millora de les instal·lacions a Coll i Pujol i el primer equipament cultural a Sant Crist.

L’espai, ubicat als baixos d’un nou edifici, ocuparà una superfície de 400 m2 i oferirà tres zones diferenciades destinades a la lectura, l’estudi i un altre equipada per el treball en grup. La inversió municipal per a aquest projecte ascendirà a 300.000 euros, i les obres ja han començat amb previsió de finalitzar-les abans de l’estiu. La sala d’estudi es posarà en marxa durant el segon semestre d’aquest any, marcant un avanç en la vertebració de la ciutat i responent a una demanda històrica dels residents de Coll i Pujol.
(Imatge virtual)

 

Redacció

Deixa un comentari