Publicat el 19/11/2023

Aquest dissabte a la tarda, més de 50.000 persones es van congregar a la plaça del President Tarradellas per viure l’estrena d’aquest colossal arbre nadalenc de 40 metres d’altura i 15 de diàmetre

 

 

Amb 82.000 punts de llums píxels de leds, l’arbre no només il·lumina la ciutat, sinó que també ofereix un espectacle musical únic. La plaça es va omplir gradualment al llarg de la tarda fins arribar a la seva capacitat màxima.
A les 19 hores, el gran arbre es va il·luminar per primera vegada, regalant als espectadors un espectacle de llums i música. A partir d’ara i fins al final de les festes de Nadal, l’arbre es convertirà en un punt de referència a Badalona.

Tant els habitants com els visitants tindran l’oportunitat de gaudir diàriament del seu espectacle lumínic. L’arbre ofereix dues sessions diàries els dies laborables (a les 18 i les 19 hores) i fins a cinc representacions els caps de setmana i festius (a les 17, 18, 19, 20 i 21 hores). A més, la seva estructura és accessible, permetent als visitants passejar pel seu interior i admirar la seva grandiositat des de sota.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol, acompanyat del seu equip de Govern, va encapçalar l’acte, fent el compte enrere abans d’encendre l’arbre per primera vegada. Amb gran satisfacció, va agrair als assistents la seva presència, destacant que aquest esdeveniment posiciona Badalona com un destí nadalenc de referència a tot el món. Garcia Albiol va subratllar l’importància de viure les festes amb alegria i orgull de la ciutat.

Aquesta inauguració espectacular va tancar el primer cap de setmana nadalenc a Badalona, que va començar amb l’enllumenat de la ciutat, la instal·lació de l’arbre de la plaça de la Vila i l’inici de la Fira Gastronòmica a la rambla del Gorg, oberta als visitants fins diumenge al vespre.
Per a més detalls sobre els esdeveniments nadalencs a Badalona, podeu consultar la programació completa de la campanya “Il·lusió pel Nadal” a aquest enllaç.

 

Redacció

 

Deixa un comentari