Publicat el 09/02/2021

Amb una dotació de 40.000 €, el termini de presentació de sol·licituds comença el 9 de febrer i finalitzarà el 19 de febrer de 2021

Des de l’any 2013 la Fundació Iluro ha identificat i implementat noves fórmules de relació amb el sector social, com ara la vinculació amb voluntariat, la contractació responsable i l’atorgament d’ajuts propis a entitats o projectes d’impacte a Mataró.
Per segon any consecutiu, l’edició dels Ajuts a projectes d’interès social de la Fundació Iluro està orientada a visibilitzar, donar suport i facilitar el desenvolupament d’accions que presentin un clar impacte social en la vida de la ciutat de Mataró.
La Fundació destinarà aquest 2021 la quantitat total de 40.000 €. En aquest sentit, es consideraran d’especial interès les propostes i accions que s’orientin en aquestes dues línies d’actuació:
– Inclusió social de col·lectius en risc d’exclusió i millora del benestar social de les persones: en aquesta línia s’inclouen accions o projectes que tinguin per objectiu afrontar les situacions d’exclusió social de les famílies, la gent gran i les persones amb discapacitat o problemes de salut mental i/o toxicomanies, i també afavorir la seva inclusió social.
– Accions de desenvolupament comunitari, governança i treball als barris, amb interès social o mediambiental: en aquesta línia s’inclouen projectes que tinguin per objectiu la millora de l’entorn sociocomunitari a través d’accions d’apoderament ciutadà, iniciatives cooperatives i socials de barri i/o lluita contra l’emergència climàtica.
Els col·lectius a prioritzar en el marc d’aquests ajuts són infància i família, gent gran i les persones amb discapacitat, amb trastorn mental i/o toxicomanies.

El període per presentar els projectes finalitza el divendres 19 de febrer a les 15h. Les entitats i els projectes seleccionats es donaran a conèixer al mes de març de 2021.
Per a optar als ajuts de la Fundació Iluro, s’haurà de presentar la corresponent sol·licitud per correu electrònic a l’adreça:  ilurosocial@fundacioiluro.cat, en el termini esmentat.
Més informació i descàrrega de bases a fundacioiluro.cat/ajuts-propis/

Deixa un comentari