Publicat el 05/02/2021

Les obres es poden presentar fins al dimarts 23 de març

La principal novetat de les bases del concurs d’enguany és que totes les obres hauran de presentar-se en format digital mitjançant un document PDF, i s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica culturaactivitats@premiademar.cat.
Les obres hauran d’anar acompanyades del formulari de participació/autorització d’ús de dades i, en el cas de menors de 14 anys, també caldrà l’autorització de la mare, pare o tutor/a. Tots els formularis es troben al mateix document de les bases.
Ja es poden consultar les bases al web municipal:
https://premiademar.cat/document.php?id=19934,  les bases del concurs literari Sant Jordi 2021.

El termini de presentació dels treballs finalitza el dimarts 23 de març a les 12 de la nit.
El lliurament de premis es farà el diumenge 25 d’abril. Atesa la situació de pandèmia, però, ara per ara les bases no concreten ni format ni lloc ni hora de l’acte, que seran comunicats en el seu moment a través dels canals informatius municipals.
Les bases contemplen 3 grups de categories infantil i juvenil, a més de la d’adults, tant per prosa com per poesia. S’estableixen dos únics premis de 400 € tant per la modalitat de prosa com per la poesia de la categoria adulta, sobre els quals es farà la retenció fiscal oportuna.

Tots els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar gratuïtament al web de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras: https://premiademar.cat/biblioteca

 

Deixa un comentari