Publicat el 12/08/2017

Enguany, les festes compten amb la participació de la “Rondalla de la Gent Gran de Calasparra” i un munt d’ativitats per a passar-ho bé

Del 13 al 15 d’agost el barri Santa Maria, Santa Anna – Tió està de festa. Al programa que ha elaborat l’Associació de Veïns hi ha propostes d’activitats per a tothom.

Enguany, les festes compten amb la participació de la “Rondalla de la Gent Gran de Calasparra” que venen des d’aquest municipi amb el que Premià de Dalt està agermanat des de fa anys per a fer una actuació el divendres 13 d’agost a les 19.30h, al torrent Santa Anna, just abans de l’actuació de la Coral del Barri.

Una cursa popular, futbol sala, la Coral del Barri, el popular Pita y Mójate, una festa Holi, o la tradicional paella popular i solidària en favor de Càritas són algunes de les propostes de l’Associació de Veïns.

Consulteu totes les activitats, espais i horaris en el cartell de les festes, dissenyat per Joan Pasqual, veí del barri Santa Anna i president de l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt.
Programa de festes:
http://www.premiadedalt.cat/ARXIUS/2017/CULTURA/ENTITATS/AVBARRISTAMARIASTAANNATIO/Festes_barri_StaAnnaTio2017.pdf

Festes organitzades per l’Associació de Veïns del barri Santa Maria, Santa Anna – Tió, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Premià de Dalt i de Mar

 

Deixa un comentari