Publicat el 09/12/2021

Aquest divendres 10 de desembre a Premià de Mar, tindrà lloc a l’auditori de les dependències municipals del carrer del Nord, 60, la Jornada Internacional “Reinventant els Bancs del temps durant la pandèmia de la COVID-19”

 

La jornada l’organitza l’associació Salut i Família amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Mar i la col·laboració de l’Asociación Iberoamericana de Bancos de Tiempo i l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’acte presenta el següent programa:

  • 16 a 16.15 h. Obertura de la Jornada amb Joan Lluís Piqué, de la junta directiva de l’associació Salut i Família i membre de la secretaria del Banc del Temps, Imma Morales, Regidora de Serveis Socials, Habitatge, Festes i Persones Grans i David Gutiérrez, Primer Tinent d’Alcalde, de Premià de Mar.
  • 16.15 a 16.45 h. Els bancs del temps i les xarxes comunitàries inclusives, amb: Elvira Méndez, Directora de l’associació Salut i Família.
  • 16.45 a 17.15 h. Xarxes comunitàries locals: l’experiència del Banc del Temps de Premià de Mar, amb el Dr. Pere Beato, soci del Banc del Temps del municipi i president de Semergen Catalunya, Societat de Metges d’Atenció Primària de Catalunya.
  • 17.15 a 18.30 h. Taula Rodona: Experiències de xarxes comunitàries durant la pandèmia COVID-19 en diferents països, amb: Krista Wyatt, Directora executiva dels bancs del temps als EEUU, Leonina Grossi, Presidenta de l’Associació Nacional dels Bancs del Temps d’Itàlia, Eliana Madeira, Presidenta de l’Associació Nacional dels Bancs del Temps de Portugal, Xavier Suñer, Coordinador del Banc del Temps de Sant Cugat del Vallés, i Josefina Altés, Vicepresidenta de la Asociación Iberoamericana de Bancos de Tiempo.
  • 18.30 a 18.45 h. Participació dels assistents.
  • 18.45 a 19 h. Cloenda a càrrec de l’alcalde Rafa Navarro.

Inscripcions per assistència presencial
Inscripcions per assistència en línia

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari