Publicat el 16/11/2018

Els Bancs dels Aliments demanen 10.000 voluntaris més per atendre el Gran Recapte

Els impulsors de la iniciativa fan una aposta per la sostenibilitat i substitueixen 250.000 bosses de plàstic per bosses reutilitzables

Els responsables dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya han demanat 10.000 voluntaris més per atendre el Gran Recapte.
Fins al moment, 18.700 persones s’han apuntat a col·laborar amb la iniciativa en algun dels 2.500 punts de recollida.
Com a novetat d’aquest any, s’ha posat en marxa el Gran Recapte Online, que permetrà fer donacions digitals a través de diferents plataformes.
Oli, llet i conserves són alguns dels aliments prioritaris que es necessiten per atendre les 200.000 persones que reben ajuda a Catalunya a través de 675 entitats socials homologades per la Generalitat.
Una altra novetat d’aquest any és l’aposta que els organitzadors fan per la sostenibilitat, i en aquest sentit han substituït 250.000 bosses de plàstic en els punts de recollida per bosses reutilitzables.

El Gran Recapte s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència de Roser Brutau i Lluís Fatjó-Vilas, presidenta i director del Banc dels Aliments de Barcelona; Pere Navarro, delegat del govern espanyol al Consorci de la Zona Franca, i Carlos Gómez-Múgica, director general de la Fundación Endesa.

Fatjó-Vilas ha destacat que la “problemàtica” que havia suposat els últims anys la classificació dels aliments de la demarcació de Barcelona s’ha resolt a través de la col·laboració del Consorci de la Zona Franca. L’entitat ha cedit un espai de més de 4.000 metres quadrats, equipat amb cinc molls de càrrega i una planta superior on s’ubicaran les oficines.
https://www.granrecapte.com/

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari