Publicat el 12/05/2017

L’activitat és oberta a tothom sense ànim de competició i té com a objectiu  motivar la utilització de materials per reciclar

El diumenge 28 de maig, de 17.30 a 20h tindrà lloc la I Baixada d’Andròmines a Montgat. Per participar-hi, caldrà inscripció prèvia. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer abans del 15 de maig a:  http://tiny.cc/delplaalaplatja

Es tracta d’una cursa de vehicles de construcció pròpia, sense motor i fets amb material de rebuig i andròmines de tot tipus. L’activitat és oberta a tothom sense ànim de competició i té com a objectiu la diversió, motivar la utilització de materials per reciclar, aprendre a treballar amb seguretat, potenciar la creativitat, i, sobretot, passar-ho bé el dia de la festa.

El recorregut serà des de la ronda 8 de Març, pel carrer Aurora Bertrana fins al c/ Can Regent. Les andròmines poden ser conduïdes per dos conductors que podran decidir si volen anar disfressats segons una temàtica i sota un lema.

El dia 20 de maig a les 17.30h trobada a la Pl. d’Alcanar a on hi haurà una revisió de les andròmines construïdes perquè el dia de la baixada compleixin tots els requisits de seguretat.

 

Deixa un comentari