Publicat el 09/12/2021

Per segon any Ses Majestats els Reis Mags d’Orient s’instal·laran al Campament Reial amb tot el seu seguici per a rebre la visita de petits i grans a Badalona

 

Badalona tornarà a gaudir un any més del Campament Reial dins de la programació de les activitats de Nadal que organitza l’Ajuntament de Badalona. El Campament Reial s’instal·larà al parc de Montigalà els dies 30 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 hores.

Amb aquesta serà la segona edició que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient instal·laran el seu campament a Badalona on esperen obtenir, com en els anys anteriors, una gran rebuda i acollida per part dels nens i nenes i els seus familiars. L’any passat el van visitar més de 28.000 persones i les instal·lacions van rebre una valoració de 9,2 de mitjana.

Enguany el Campament Reial tindrà un disseny artístic i tècnic estèticament atractiu, pensat com un espectacle teatral i musical, i amb la participació de companyies professionals i amateurs. Hi ha haurà elements mòbils, atrezzo, músiques encisadores, vestuari dissenyat per a l’ocasió, coreografies a càrrec de ballarines, estendards màgics de les comparses, i una il·luminació i so fantàstic.

L’entrada serà gratuïta i es podrà obtenir amb reserva prèvia al web de l’Agenda Cultural de Badalona (https://agendacultural.badalona.cat/) a partir del dilluns 20 de desembre. Durant la visita al Campament Reial caldrà complir les mesures sanitàries habituals (mascareta i distància de seguretat).

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari