Badalona. S’inicia una campanya de revisió de les instal·lacions solars dels edificis amb l’objectiu de potenciar l’òptim funcionament de les energies renovables | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/04/2012

L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb el Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord, inicia aquest mes d’abril un projecte nou adreçat a les comunitats de propietaris que comptin amb instal·lacions solars tèrmiques. L’objectiu és fer un seguiment del funcionament d’aquest tipus d’instal·lacions que en els darrers anys s’han anat implantant a Badalona per donar compliment a l’ordenança solar, i també potenciar l’ús correcte de les instal·lacions i aprofitar al màxim el rendiment d’aquesta font d’energia renovable, que ajuda a estalviar energia, reduir les emissions de CO2 del municipi i contribueix en la lluita contra el canvi climàtic.


Les revisions seran gratuïtes i es faran en aquelles comunitats que ho sol·licitin voluntàriament.


Durant el mes d’abril les comunitats de propietaris amb plaques solars tèrmiques rebran una carta amb tota la informació de la campanya. El servei de revisió i assessorament consta d’una visita a la instal·lació per part de personal especialitzat del propi Ajuntament i la posterior entrega d’un informe sobre l’estat de funcionament de la mateixa amb les recomanacions per millorar el seu rendiment.


Aquest servei és totalment gratuït ja que el seu cost serà assumit íntegrament per l’Ajuntament de Badalona. Cal destacar que el servei de revisió és limitat, per la qual cosa el servei s’adjudicarà per rigorós ordre d’inscripció. Es pot sol·licitar a través de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona. (Telèfon: 93 483 27 68. e-mail: eco_urbana@badalona.cat).


La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ha volgut animar a les comunitats de veïns a que participin en aquest projecte ja que serà profitós, farà estalviar diners en el consum energètic i ajudarà a millorar la qualitat ambiental de la nostra ciutat”.

Deixa un comentari