Publicat el 16/02/2022

A finals del mes d’abril la ciutat tornarà a acollir un esdeveniment que enguany comptarà amb la implicació del teixit econòmic i social de la ciutat

 

 

La fundació Mobile World Capital i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya han seleccionat Badalona per ser una de les seus de la Mobile Week 2022.
D’aquesta manera es dona el vistiplau a la candidatura presentada a finals del mes de gener per l’Ajuntament de Badalona,  que buscava fer un pas endavant després de l’edició de l’any 2021 implicant al teixit econòmic i social badaloní per tal de convertir l’esdeveniment en una de les activitats que conformen l’agenda d’actes de la ciutat.

La candidatura presentada es va elaborar des de l’Ajuntament conjuntament amb diverses entitats de la ciutat i inclou un programa d’activitats que té per objectiu situar Badalona al capdavant dels municipis que aposten per la innovació i la tecnologia.
Concretament, el programa preveu realitzar un total de 34 activitats (22 conferències  i 12 tallers) distribuïdes en quatre dies entre el 25 i el 31 d’abril.

La proposta, que conté activitats destinades a totes les edats, es divideix en tres grans blocs temàtics: Drets i responsabilitats digitals, Habilitats professionals digitals i Cultura, creativitat, entreteniment i nous formats digitals. El programa de la Mobilie Week Badalona 2022 presenta també com a novetat un Family Day que tindrà com a gran atractiu un escape room amb reptes que tenen el propòsit d’apropar la tecnologia i la ciència tant a petits com a gran. En les pròximes setmanes es continuarà treballant per ajustar definitivament el programa i tancar tots els horaris i localitzacions de les activitats.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, ha valorat molt positivament la selecció de Badalona per acollir la Mobile Week 2022 i ha explicat que “des del Govern municipal actuem per atraure esdeveniments i propostes com aquesta a la nostra ciutat, ja que permeten situar-nos com un pol de referència i projecten una imatge positiva i ambiciosa de Badalona”. En aquest sentit, Montornès ha remarcat que “la millora de la ciutat exigeix la col·laboració entre l’Ajuntament i tots els actors del municipi, per això en la proposta de la Mobile Week d’enguany hem involucrat el teixit econòmic i social local per construir una candidatura molt completa i atractiva”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari