Badalona serà la seu de l’arribada i de la sortida d’una etapa en la 92a edició de la Volta a Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/12/2011

Badalona participarà, dotze anys després, en la Volta a Catalunya després del conveni signat avui dimarts entre l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris. La ciutat col·laborarà en l’organització de l’arribada de la penúltima etapa i de la sortida de la darrera en la 92a edició d’aquesta competició ciclista que tindrà lloc entre els dies 19 i 25 de març del 2012.


L’arribada de l’etapa serà a l’avinguda d’Alfons XIII, davant el Palau Municipal d’Esports, dissabte 24 de març, i la sortida es farà des del carrer de la Via Augusta, diumenge dia 25. L’alcalde badaloní ha destacat que el fet que la passada de la Volta per Badalona coincideixi en cap de setmana “permetrà que tots els ciutadans de Badalona, i de la rodalia, puguin participar-hi” i gaudir de l’espectacle que representa la Volta a Catalunya. A més l’estada de la cursa a la ciutat anirà acompanyada de diverses activitats en les setmanes prèvies com una pedalada popular i exposicions sobre el món del ciclisme al Centre Comercial Màgic Badalona.


Durant l’acte de signatura Garcia Albiol ha destacat la voluntat que “la Volta serveixi per ensenyar Badalona i presumir de la ciutat”. Per aquesta raó està previst que la cursa passi per tretze barris badalonins: Pomar, Morera, Bufalà, Sant Crist, Lloreda, Sistrells, La Salut, Sant Mori de Llefià, Congrés, Progrés, Centre, Casagemes i Canyadó.


L’acte ha comptat també amb la presència del regidor d’Educació, Esports i Joventut del consistori badaloní, Juan Fernández, i el gerent del Centre Comercial Màgic Badalona, Francesc Julià, principal patrocinador d’aquest esdeveniment a la ciutat. Albiol ha agraït als patrocinadors la seva col•laboració en un moments on la situació econòmica no és fàcil.


Badalona ja va formar part de la Volta a Catalunya en cinc ocasions al llarg de la història de la cursa l’any 1972, el 1973, el 1986, el 1999 i l’any 2000.

Deixa un comentari