Publicat el 24/02/2024

L’acte institucional del Dia d’Andalusia tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de la Vila, i seguidament, el reconegut bailaor badaloní El Yiyo oferirà el seu nou espectacle, al teatre Margarida Xirgu

 

 

El Dia d’Andalusia, que commemora el referèndum del 1980 que va concedir plena autonomia a la comunitat andalusa, serà celebrat a Badalona amb un esdeveniment que combina la part institucional i cultural.
La plaça de la Vila es convertirà en l’escenari de l’acte institucional, a les 18 hores, amb la participació de diverses autoritats. Posteriorment, a les 19 hores, el Teatre Margarida Xirgu obrirà les seves portes per acollir l’espectacle de flamenc Jubileo, protagonitzat per El Yiyo.
Aquest talentós bailaor, amb tan sols 25 anys, ja s’ha consolidat com una de les figures més destacades del panorama actual de la dansa flamenca. Jubileo és la seva última proposta, una experiència que convida el públic a participar en una celebració i festa familiar.

El Yiyo estarà acompanyat en aquest espectacle per altres artistes destacats, com Carmen Amador i Joaquín ‘El Duende’ al cant, José ‘El Mosquito’ a la percussió i Ádam Pérez a la guitarra.

L’entrada per a aquest espectacle és gratuïta, tot i que cal tenir en compte que l’aforament és limitat.

Per a aquells interessats en assistir a aquesta experiència de flamenc en viu, es recomana assegurar-se una plaça amb antelació. Podeu obtenir més informació trucant al telèfon: 93 483 28 22. Badalona es prepara per viure una jornada plena de cultura i tradició andalusa.

 

Redacció

Deixa un comentari