Publicat el 23/09/2022

La plaça de la Vila acollirà al matí paradetes amb informació sobre la comunitat sorda i activitats en llengua de signes i a la tarda s’han programat diversos actes i espectacles en motiu d’aquest Dia Internacional

 

 

 


L’entitat Llar de les Persones Sordes ha organitzat un programa d’activitats que tindran lloc demà dissabte 24 de setembre a la plaça de la plaça de la Vila de Badalona amb motiu del Dia internacional de les persones sordes.

Al matí, entre les 10 i les 14 hores, s’instal·laran a la plaça diverses carpes i paradetes amb informació sobre la comunitat sorda i tindran lloc activitats en llengua de signes.
A les 16 hores al carrer d’en Prim, cantonada amb el passeig de la Rambla, s’iniciarà una Cercavila per la inclusió amb el grup de batucada Kampomba.

Programa de l’acte:

  • 17.00 hores. El president de la Llar de les Persones Sordes de Badalona, Pedro Jara Blasco, donarà la benvinguda i presentarà la jornada. Tot seguit, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, faran la lectura d’un Manifest.
  • 17.30 horesConferència “Les institucions i el seu compromís amb les Persones Sordes, un futur incert”, a càrrec del periodista sord, Guillem Carles.
  • 18.30. Espectacles per l’eliminació de les barreres comunicatives.
  • 19.30 hores. Cloenda de l’acte

El Dia Internacional de les Persones Sordes pretén sensibilitzar i conscienciar la societat sobre les necessitats particulars de les persones sordes i la importància d’incloure-les plenament en tots els àmbits de la societat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari