Badalona. Programació dels teatres municipals per al segon semestre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/08/2011

La nova programació d’arts escèniques i música dels teatres municipals de Badalona del segon semestre d’aquest 2011 comptarà amb una trentena d’espectacles teatrals, musicals, de circ i de ballet, entre altres.


La temporada començarà el 25 de setembre, al Teatre Principal, amb una companyia de la ciutat, Xirriquiteula Teatre, amb un espectacle de circ que porta per nom “Call me Maria” que ha estat representat durant el Festival Grec d’aquest any. El tancament, com ja és habitual en els darrers anys, anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat amb el “Concert de valsos”


Els abonaments comptaran, igual que el semestre anterior, amb dos torns amb 6 espectacles que podran variar segons l’elecció del torn de l’abonament. El preu de cadascun dels abonaments serà de 60 €. També es podrà adquirir l’abonament a la carta amb l’elecció de quatre espectacles.


La venda dels abonaments de temporada començarà a partir de l’1 de setembre; els abonaments a la carta es podran comprar a partir del 5 de setembre i les entrades a partir del 8 de setembre.


A partir del 15 de setembre les taquilles estaran obertes amb el seu horari habitual, de dijous a dissabte, de 18h a 20.30h en el Teatre Zorrilla i els dimecres, de 18h a 20h en el Teatre Blas Infante.
Teatre Zorrilla
Canonge Baranera, 17
08911 Badalona
www.teatrezorrilla.cat


Teatre Blas Infante
Andrés Segovia, 45
08913 Badalona
www.badalonacultura.cat


Teatre Principal
Francesc Layret, 41
08911 Badalona
www.badalonacultura.cat

Deixa un comentari