Badalona presenta la segona edició de la BDN Running - Memorial Luis Condon | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/02/2013

S’ha presentat a Badalona la segona edició de la cursa BDN Running – Memorial Luis Condon. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el 4t tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández; el director general de Garmin Iberia, Fernando Trepat; i un membre de l’Associació Badalona Running, Roger Melcior.


La cursa BDN Running, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, es correrà el diumenge 10 de febrer, en un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port. La novetat d’aquesta edició és que una part del recorregut es farà pel nou passeig Marítim.


El tret de sortida és donarà a les 9.30 hores a la rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports. La cursa compta amb un total de 2.200 persones inscrites.


Cal destacar que la cursa BDN Running també té un vessant solidari ja que un euro de la inscripció de cada participant va destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.


A més, aquesta iniciativa aposta per la integració de les persones en risc d’exclusió social ja que persones drogodependents en tractament de desintoxicació del centre Projecte Home de Montgat col·laboren en la realització de tasques de la cursa. L’organització ha rebut també el suport de l’Obra Social “la Caixa”.


Enguany també s’ha incrementat el programa d’activitats paral·leles. Dissabte 9 de febrer, per exemple, tindrà lloc, a les pistes de bàsquet del Màgic Badalona, la Fira del Corredor, primera fira d’aquestes característiques que acull la ciutat on s’hi podrà trobar expositors de marques esportives especializades en running. En el mateix espai tindrà lloc el lliurament de dorsals i la bossa del corredor.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat els organitzadors per l’èxit d’inscrits assolit i als patrocinadors privats que donen suport a aquesta prova esportiva. L’alcalde de Badalona ha dit que la cursa BDN Running “és una festa esportiva i també ciutadana que té una trascendència que va més enllà de l’àmbit local com ho demostra el fet que el 55% dels participants són de fora de Badalona”.


Per la seva banda, el representant de l’Associació Badalona Running, Roger Melcior, ha explicat que les 2.200 persones inscrites a la cursa dobla pràcticament la xifra de la primera edició i que els dorsals es van exhaurir un mes abans de la prova.

Deixa un comentari